Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım
Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım
Blog Article
Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden elan bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.
FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı gün otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olur.
Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.
Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye olmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en normal fiyatlarla malik olmak yürekin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane veri alabilirsiniz.
çoğu kez yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.
Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü katkısızlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.
Yangın bapları, yangın emniyetliği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları için bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile alakalı sık sorulan sorular ve cevapları:
Bu doğrultuda devlet bile özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.
Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı genellikle 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.
Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını tayin etmek bâtınin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.
Özellikleri olarak öne çıdem en önemli gözcü ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi ateşe dayanıklıdır.
Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve yangın kapısı metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.
Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.
Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kabil değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.